Rama: Nëse Shkupi i thotë jo propozimit francez, mund të kenë edhe shumë vite të tjera pritjeje

TIRANË, 4 korrik/ATSH/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se shpresonte që qeveria dhe Parlametni I Maqedonisë së Veriut ti thonë “po” propozimit francez që synon heqejen vetos bullgare për nisjen …

Read more

Ahmetaj në konferencën ndërkombëtare për strategjinë e rindërtimit të Ukrainës

TIRANË, 4 korrik/ATSH/ Zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj, njëherësh ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave, mori pjesë në konferencën ndërkombëtare dyditore për strategjinë e rindërtimit të Ukrainës, që …

Read more