Krim i përbindshëm/ ‘Gjirofarma’ e Piro Karanxhës shet kos me fekale; AKU mbuloi skandalin

Kompania “Gjirofarma” me administrator dhe aksioner Piro Karanxha, është subjekti identifikuar dhe më pas i fshehur nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, për hedhjen në treg të kosit me fekale. Personat

Read more