Skandali i publikimit të pagave, grupet hetimore “zbarkojnë” në zyrat e AKSHI-t, ISSH-së dhe Drejtorinë e Tatimeve

Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë, është vënë në lëvizje duke kryer veprimet hetimore për veprat penale shpërdorim detyre, lidhur me skandalin e publikuar së fundmi, ku janë publikuar të dhënat …

Read more