Atë që turku nuk e bëri për 500 vjet, Enveri për 50, Rama ua bëri kurbinasve për 1 ditë

Në politikë asgjë nuk ndodh rastësisht. Protokollet e politikës janë të rrepta dhe shumë shpesh të kurdisura për të dhënë mesazhe. Politika është art i vështirë për shumicën dhe kur …

Read more

Thirrja e Berishës në Prokurori; thyerja e akullit 30 vjeçar të pandëshkueshmërisë

Në vitin 1998, ishin amerikanët që ndaluan Arben Rakipin të arrestonte Berishën, pasi i trembeshin fuqisë së tij destabilizuese, në prag të luftës së Kosovës, kur i duhej Shqipëria stabël

Read more