Dëshmia/ “Punoj në doganë”, 25-vjeçarja mashtron pronaren e butikut në Tiranë, i merr veshje falas dhe plot 1000 euro duke i premtuar orë “Rolex” me çmim ankandi


“Punoj në doganë” është një frazë që në Shqipëri ndonjëherë ka efektin e çelësit magjik. Me të mund të fitosh simpatinë apo edhe përkujdesin dhe “respekt” të befasishëm nga ata …

Read more